Wege
z mozzarellą di bufala i pesto z bazylii 300 ml
z espumą z ricotty 300 ml
ze świeżymi figami, awokado, rukolą i kremem balsamicznym 366 g
z oliwą, czosnkiem, chili, natką pietruszki i serem grana padano DOP 380 g
pomidorkami i szpinakiem 230 g
cukinią i papryką oraz pomidorkami, suszonymi pomidorami, kaparami, szpinakiem w oliwie czosnkowej i serem grana padano DOP 470 g
suszonymi pomidorami, smażonymi podgrzybkami, serem grana padano DOP i kwaśną śmietaną crème fraîche 470 g
orzeszkami ziemnymi, szpinakiem, sezamem i sosem sojowym 470 g
pesto z bazylii i suszonymi pomidorami, opcjonalnie serem grana padano DOP 340 g
mozzarella di bufala DOP, sos z pomidorów, bazylia 530 g
mozzarella di bufala DOP, sos z pomidorów, ser pleśniowy gorgonzola piccante DOP, szpinak, czosnek, pomidorki koktajlowe 585 g
mozzarella di bufala DOP, sos z pomidorów, ser pleśniowy gorgonzola piccante DOP, miękki ser dojrzewający taleggio DOP, ser grana padano DOP 400 g
mozzarella di bufala DOP, sos z pomidorów, cukinia, pomidorki koktajlowe, czosnek, marynowane cebulki borettane, mascarpone, szpinak 630 g
z masłem czosnkowym i ziołami 240 g
z masłem czosnkowym, ziołami i serem grana padano DOP 240 g
z masłem czosnkowym, ziołami i serem gorgonzola DOP 240 g
woda
250 ml
250 ml
250 ml
250 ml
330 ml | 750 ml
330 ml | 750 ml
250 ml
330 ml | 700 ml
1l
(o smaki pytaj obsługę) 300 ml